Forslag til måltider Morgenmad: ymer med frugtkompot, frugtyoghurt rørt op med kvark eller cremefraiche, øllebrød med flødeskum, grød (lavet på sødmælk) med smør og sukker/frugtkompot Frokost: fiskemousse, røræg, omelet, blendet/legeret suppe, rester fra aftensmad. Aftensmad: farsbrød, hakket/blendet kød evt. lavet som postej eller gratin, fiskepaté, moste/blendede kartofler og grønsager med smør og sødmælk, stuvede grønsager, opbagt/legeret flødesovs, dressing af cremefraiche. Mellemmåltider: ymer, koldskål, kærnemælkssuppe, frugtgrød med fløde, frugtsuppe legeret med kvark, fromage, budding, chokolademousse, is, risalamande, most/blendet frugt (frisk eller henkogt) med cremefraiche eller flødeskum. Drik gerne energi- og proteinrige drikkevarer: sødmælk, kærnemælk, koldskål, kakaomælk (fx varm og med flødeskum), drikkeyoghurt eller energi- og proteindrik. Saftevand, sodavand og juice er også rige på energi, men ikke på protein. |