Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Avokadosalat med rejer (2 port.)


1 avokado
100 g kvark
50 g rejer
salt og peber
evt. citronsaft
evt. persille til pynt

Flæk avokadoen og kassér stenen.
Skrab avokadokødet ud af skallerne - gem skallerne.
Blend avokadokødet med kvark til det har en ensartet konsistens.
Smag blandingen til med salt, peber og evt. citronsaft.
Blend rejerne.
Fyld avokadoblandingen i skallerne, pynt med rejer og evt. med frisk persille.

Energi: 455 kJ / 110 kcal pr 100 g
Protein: 9,3 g pr 100 g

Kilde: "Hvad kan jeg spise? - gode råd og opskrifter" af Mette Nedergaard og Maria Galberg