Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
     Asparges-puré
     Avokadocreme
     Broccolipuré
     Bønnemos
     Fyldte bagte kartofler
     Jordskok-puré
     Kartoffelmos
     Ærtepuré
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Avokadocreme (2 port.)

2 små modne avokadoer
1 spsk. revet løg
1 tsk. citronsaft
2 spsk. kvark
2 spsk. cremefraiche 38 %
salt og peber

Flæk avokadoerne, kassér stenene og skrab kødet ud.
Blend avokadokødet med løg og citronsaft til det har en ensartet konsistens.
Bland kvark og cremefraiche i avokadoblandingen.
Smag til med salt og peber.

Serveringsforslag:
Avokadocremen kan serveres til varme og kolde fiskeretter, fx ørredmousse.

Variation:
Avokadocremen kan smages til med knust hvidløg og/eller tilsættes 1 tomat. Flå og udkern tomaten inden, at den blendes sammen med de øvrige ingredienser.

Energi: 770 kJ / 185 kcal pr 100 g
Protein: 3,7 g protein pr 100 g