Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
     Avokadosuppe
     Fiskecremesuppe
     Gulerodssuppe
     Kartoffel- og broccolisuppe
     Tomatsuppe
     Ærtesuppe med bacon
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Avokadosuppe (2 port.)

2 modne avokadoer
3½ dl kyllingebouillon
¾ dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Flæk avokadoerne, tag stenene ud og skrab avokadokødet ud med en ske.
Blend avokado, fløde og bouillon til suppen har en glat konsistens.
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
Hvis suppen skal serveres kold stilles den på køl ca. 1 time.
Hvis suppen skal serveres varm skal opvarmningen foregå meget forsigtigt.

Serveringsforslag:
Suppen kan serveres med cremefraiche eller flødeskum på toppen.

Energi: 420 kJ / 100 kcal pr 100 g
Protein: 1,4 g pr 100 g