Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
     Farsbrød
     Janssons fristelse
     Kødsovs
     Laksepaté
     Oksekød med kartoffellåg
     Ovnbagt fisk
     Ovnret med grønsager
     Rodfrugtpostej
     Skinkegratin
     Æggekage
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Æggekage med skinke (2 port.)

3 æg
½ spsk. hvedemel
1 dl sødmælk
salt og peber
100 g kogt røget skinke

Pisk æggene med melet og rør mælken i.
Krydr med salt og peber.
Skær skinken i små tern eller blend den.
Vend skinken i æggeblandingen og hæld det hele i et lille smurt ovnfast fad.
Bag æggekagen 20-25 minutter ved 200 grader.

Variation:
Æggekagen kan tilsættes en rest kogte kartofler i stedet for skinke. Riv kartoflerne eller skær dem i små tern.

Energi: 570 kJ / 135 kcal pr 100 g
Protein: 10,8 g pr 100 g