Æggemousse med skinke (2 port.) 1 blad husblas 2 hårdkogte æg 50 g kogt røget skinke 1 dl cremefraiche 38 % salt, peber og paprika evt. 1 spsk. fintklippet purløg Læg husblas i blød i kold vand. Pil og hak de hårdkogte æg og skær skinken i tern. Blend æg, skinke og cremefraiche til det har en ensartet konsistens. Smag blandingen til med salt og peber. Tilsæt evt. purløg. Tag husblasen op af vandet og smelt den i vandbad, dvs. i en skål i en gryde med kogende vand. Hæld husblasen i æggeblandingen i en tynd stråle, rør imens. Fordel æggeblandingen i to små smurte portionsskåle. Stil æggemoussen i køleskab et par timer inden servering. Serveringsforslag: Vend æggemoussen ud på en tallerken og server den med avokadocreme til. Energi: 985 kJ / 235 kcal pr 100 g Protein: 9 g pr 100 g |