Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Æggesalat (2 port.)

2 hårdkogte æg
2 spsk. ymer
1 spsk. mayonnaise
¼ tsk. sennep
salt og peber

Pil æggene og hak dem groft.
Blend æg, ymer, mayonnaise og sennep indtil det har en ensartet konsistens.
Smag æggesalaten til med salt og peber og stil den i køleskabet inden servering.

Variation:
Undlad evt. sennep og smag i stedet æggesalaten til med karry.

Energi: 735 kJ / 175 kcal pr 100 g
Protein: 9,2 g pr 100 g