Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
     Farsbrød
     Janssons fristelse
     Kødsovs
     Laksepaté
     Oksekød med kartoffellåg
     Ovnbagt fisk
     Ovnret med grønsager
     Rodfrugtpostej
     Skinkegratin
     Æggekage
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Farsbrød (4 port.)

200 g hakket svinekød
2 spsk. hvedemel
1 æg
1 dl sødmælk
salt og peber
revet løg

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Læg farsen i et smurt ovnfast fad og bag det midt i ovnen i ca. 40 minutter ved 175 grader.

Serveringsforslag:
Farsbrødet kan serveres med kartoffelmos og tomatflødesovs.

Variation:
Farsbrødet kan tilsættes 150 g peberfrugt; rengør peberfrugterne og skær dem i skiver, kog dem i vand i 10 minutter og blend dem med efterfølgende med ½ dl piskefløde.
Rør peberfrugtblandingen i farsen og bag farsbrødet som beskrevet ovenfor.

Energi: 720 kJ / 170 kcal pr 100 g
Protein: 12,6 g pr 100 g

Kilde: "Mad uden besvær- til personer med ALS samt andre med tygge- og synkeproblemer" af Line Bak og Nanna Strange