Farsbrød (4 port.) 200 g hakket svinekød 2 spsk. hvedemel 1 æg 1 dl sødmælk salt og peber revet løg Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Læg farsen i et smurt ovnfast fad og bag det midt i ovnen i ca. 40 minutter ved 175 grader. Serveringsforslag: Farsbrødet kan serveres med kartoffelmos og tomatflødesovs. Variation: Farsbrødet kan tilsættes 150 g peberfrugt; rengør peberfrugterne og skær dem i skiver, kog dem i vand i 10 minutter og blend dem med efterfølgende med ½ dl piskefløde. Rør peberfrugtblandingen i farsen og bag farsbrødet som beskrevet ovenfor. Energi: 720 kJ / 170 kcal pr 100 g Protein: 12,6 g pr 100 g Kilde: "Mad uden besvær- til personer med ALS samt andre med tygge- og synkeproblemer" af Line Bak og Nanna Strange |