Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
     Chokolademousse
     Dessert-ymer
     Frugtkompot
     Hyldeblomstfromage
     Kvarkfromage
     Nougatmousse
     Råcreme
     Vaniljecreme
     Vaniljeis
 Drikke
Frugtkompot

100 g tørret frugt, fx abrikoser eller svesker uden sten
2½ - 3 dl vand
2 spsk. sukker

Læg de tørrede frugter i en gryde med 2½ dl vand, og lad dem stå i blød natten over.
Bring frugterne i kog, tilsæt evt. lidt mere væske om nødvendigt.
Kog frugterne møre under jævnlig omrøring, tilsæt sukkeret.
Blend kompotten til den er helt glat.

Serveringsforslag:
Kompotten kan serveres til dessert-ymer eller kvarkfromage samt til diverse former for grød og surmælksprodukter.

Energi: 400 kJ / 95 kcal pr 100 g
Protein: 0,8 g pr 100 g