Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
     Asparges-puré
     Avokadocreme
     Broccolipuré
     Bønnemos
     Fyldte bagte kartofler
     Jordskok-puré
     Kartoffelmos
     Ærtepuré
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Fyldte bagte kartofler (2 port.)

2 bagekartofler
2 forårsløg
1 spsk. smør
1 dl cremefraiche 38 %
salt og peber

Skrub kartoflerne, tør dem og pak dem ind i folie.
Bag kartoflerne mindst 1 time ved 200 grader.
Rens forårsløgene og hak dem fint.
Svits forårsløgene i smørret.
Tilsæt cremefraiche og salt.
Tag blandingen af varmen, når saucen begynder at koge.
Pak kartoflerne ud og skær et lille låg af kartoflerne på langs.
Udhul kartoflerne med en ske og mos/blend denne masse med saucen og 1 spsk. kvark.
Smag fyldet til med salt og peber og fordel det i de to kartofler.
Bag kartoflerne yderligere 10 minutter.

Serveringsforslag:
Bagt kartoffel kan serveres til rodfrugtpostej eller som en selvstændig lille ret.

Energi: 785 kJ / 185 kcal pr 100 g
Protein: 2,5 g pr 100 g