Fyldte bagte kartofler (2 port.) 2 bagekartofler 2 forårsløg 1 spsk. smør 1 dl cremefraiche 38 % salt og peber Skrub kartoflerne, tør dem og pak dem ind i folie. Bag kartoflerne mindst 1 time ved 200 grader. Rens forårsløgene og hak dem fint. Svits forårsløgene i smørret. Tilsæt cremefraiche og salt. Tag blandingen af varmen, når saucen begynder at koge. Pak kartoflerne ud og skær et lille låg af kartoflerne på langs. Udhul kartoflerne med en ske og mos/blend denne masse med saucen og 1 spsk. kvark. Smag fyldet til med salt og peber og fordel det i de to kartofler. Bag kartoflerne yderligere 10 minutter. Serveringsforslag: Bagt kartoffel kan serveres til rodfrugtpostej eller som en selvstændig lille ret. Energi: 785 kJ / 185 kcal pr 100 g Protein: 2,5 g pr 100 g |