Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
     Appelsindrik
     Hyldeblomstdrik
     Jordbærdrik
     Kakaodrik
     Kirsebærdrik
     Koldskål
Koldskål (2 port.)

2 pasteuriserede æggeblommer
1½ spsk. sukker
1 dl ymer
1½ dl kærnemælk
½ dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
¼ tsk. vaniljesukker

Pisk de pasteuriserede æggeblommer med sukker.
Rør ymer, kærnemælk og piskefløde i.
Smag koldskålen til med citronsaft og vaniljesukker.
Stil den i køleskab indtil servering.

Serveringsforslag:
Koldskålen kan serveres både som drik og dessert. Hvis den serveres som dessert kan den serveres med vaniljeis eller flødeskum.

Energi: 605 kJ / 145 kcal pr 100 g
Protein: 5 g pr 100 g