Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
     Havregrød
     Mannagrød
     Risengrød
     Øllebrød
     Kærnemælkssuppe
     Kærnemælksbrødsuppe
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Mannagrød (2 port.)


4 dl sødmælk
½ dl (45 g) mannagryn
2 tsk. smør
salt

Bring mælken i kog under omrøring.
Drys mannagrynene i mælken, imens der piskes.
Kog grøden ved svag varme i 3-4 minutter.
Rør smørret ud i grøden og smag den til med salt.

Serveringsforslag:
Grøden kan serveres med smør og kanelsukker eller med frugtkompot.

Energi: 450 kJ / 105 kcal pr 100 g
Protein: 3,9 g pr 100 g