Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Ørredmousse (4 port.)

200 g røget ørred uden skind og ben
1 tsk. citronsaft
50 g flødeost
1 dl cremefraiche
salt og peber

Blend fisk og citronsaft til en ensartet masse.
Rør flødeosten blød med cremefraiche og vend fiskemassen heri.
Smag ørredmoussen til med salt og peber og kom den i en skål (evt. portionsskåle).
Stil ørredmoussen i køleskabet et par timer inden servering.

Serveringsforslag:
Ørredmoussen kan serveres med til avokado

Energi: 950 kJ / 225 kcal pr 100 g
Protein: 12,4 g pr. 100 g