Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
     Farsbrød
     Janssons fristelse
     Kødsovs
     Laksepaté
     Oksekød med kartoffellåg
     Ovnbagt fisk
     Ovnret med grønsager
     Rodfrugtpostej
     Skinkegratin
     Æggekage
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Rodfrugtpostej (4 port.)

250 g blandede rodfrugter (fx knoldselleri, gulerod, pastinak, persillerod)
300 g kvark
1½ spsk. hvedemel
3 æg
salt og peber

Skræl rodfrugterne og riv dem fint.
Bland kvark med hvedemel og æg og krydr med salt og peber.
Vend rodfrugterne i kvarkblandingen.
Smør et ovnfast fad og fordel blandingen heri.
Bag postejen ca. 45 minutter ved 200 grader.

Serveringsforslag:
Postejen kan serveres med fyldte bagte kartofler til. Postejen kan også anvendes som tilbehør til farsretter.

Energi: 350 kJ / 85 kcal pr 100 g
Protein: 8,5 g pr. 100 g