Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Røræg (2 port.)


2 æg
½ dl piskefløde
1 knivspids salt
2 tsk. smør

Rør æg, piskefløde og salt sammen.
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen på.
Lad æggene stivne ved svag varme.
Saml massen til store flager ved at røre til bunds med en paletkniv.
Når æggemassen er helt stivnet er den klar til servering.

Serveringsforslag:
Røræg kan serveres til røget fisk, fx makrel eller ørred.

Energi: 985 kJ / 235 kcal pr 100 g
Protein: 7,9 g pr 100 g