Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Forkæl sanserne


For at stimulere appetitten er det vigtigt, at maden dufter godt, er pænt anrettet og velsmagende.

Blendet mad kan få et kedeligt og uigenkendeligt udseende. Blend derfor rettens forskellige bestanddele (fx kød, kartofler og grønsager) hver for sig og anret dem på en tallerken, så det både syns- og smagsmæssigt er muligt at skelne dem fra hinanden.

Anret maden i små, gerne farverige, portioner, som virker overskuelige og appetitvækkende, samt modvirker at varm mad når at blive kold.

Opskrifterne her på hjemmesiden er alle mildt krydret for at tage hensyn til, at nogle mennesker med ALS oplever at krydret mad udløser hosteanfald. Hvis du kan lide og tåler mere krydret mad, kan der tilsættes mere/flere krydderier efter behag.