Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Torskerognssalat (2 port.)


100 g torskerogn fra dåse
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. sødmælk
evt. persille til pynt

Blend torskerogn, mayonnaise og sødmælk til det har en ensartet konsistens.
Stil torskerognssalaten i køleskabet inden servering.
Pynt. evt. med persille inden servering.

Energi: 920 kJ / 220 kcal pr 100 g
Protein: 10,1 g pr 100 g

Kilde: "Hvad kan jeg spise? - gode råd og opskrifter" af Mette Nedergaard og Maria Galberg