Kontakt
 Referencer
Om siden

Hjemmesiden blev til i 2005 i forbindelse med Christina Hjørnholms bachelorpraktik som klinisk diætist på Bispebjerg Hospital, hvor hun fulgte ALS-teamet på Neurologisk Daghospital. Christina har nu overdraget hjemmesiden til mig, hvilket jeg er meget glad for. Siden vil snarest blive opdateret med nyt udseende, billeder og nye links.

Hjemmesiden henvender sig primært til mennesker med ALS. Hvis du søger uddybende informationer, eller har behov for individuel diætvejledning, bør du tale med den klinisk diætist der er tilknyttet ALS teamet. Hjemmesiden er ikke tænkt som en erstatning for diætvejledningen på hospitalet, men som et supplement og opslagværk.

Hjemmesiden kan også give informationer og inspiration til andre med tygge- og/eller synkebesvær samt pleje- eller sundhedspersonale, der arbejder med mennesker, som har disse problemer.

Christina takker ALS-teamet på Bispebjerg Hospita. Især takker hun vejleder, Ole Gredal, diætisterne Jette Andersen og Birgitte Nielsen for god og konstruktiv kritik.
Også tak til de mennesker med ALS, som har bidraget ved at fortælle om egne erfaringer. En stor tak til Ole Thisgaard for hjælp til opbygningen af hjemmesiden.

Dorte Colding, klinisk diætist