Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
     Kold cremefraichesovs
     Legeret sovs
     Tomatflødesovs
     Varm smørsovs
 Desserter
 Drikke
Kold cremefraichesovs (2 port.)

1½ dl cremefraiche 38 %
2 spsk. kvark
salt og peber
1 spsk. hakket dild eller fintklippet purløg

Rør cremefraiche og kvark sammen.
Smag sovsen til med salt og peber og vend krydderurterne i.

Serveringsforslag:
Sovsen kan serveres til både kød og fisk i stedet for en varm sovs.

Variationsforslag:
Sovsen kan tilsættes en halv pureret avokado eller den kan smages til med ½ tsk. tomatpuré og lidt paprika.

Energi: 1275 kJ / 305 kcal pr 100 g
Protein: 4,2 g pr 100 g