Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
     Avokadosuppe
     Fiskecremesuppe
     Gulerodssuppe
     Kartoffel- og broccolisuppe
     Tomatsuppe
     Ærtesuppe med bacon
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Kartoffel- og broccolisuppe (2 port.)

200 g broccoli
½ løg
100 g kartofler
1 spsk. smør
3 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
salt og peber

Skyl broccolien og del den i små stykker.
Pil løget, skræl kartoflerne og skær begge dele i tern.
Smelt smørret og svits løget heri ca. 3 minutter til det er klart i farven.
Tilsæt broccoli, kartofler og bouillon, og bring det i kog.
Kog grønsagerne til de er møre, ca. 15 minutter.
Blend suppen til den har en ensartet konsistens, tilsæt fløde og giv suppen et opkog.
Smag suppen til med salt og peber.

Serveringsforslag:
Suppen kan serveres med pesto eller et drys parmesanost på toppen.

Energi: 415 kJ / 100 kcal pr 100 g
Protein: 2,3 g pr 100 g