Fiskecremesuppe (2 port.) 1 lille løg 2 spsk. olie 3 dl fiskebouillon 200 g fiskefilet (fx lyssej, rødspætte, torsk) 1 laurbærblad ½ dl piskefløde citronsaft salt og peber 2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger) Pil løget, skær det i tern og svits det i olie til det er klart i farven. Tilsæt fiskebouillon og bring i kog. Tilsæt fisk og laurbærblad, og kog suppen ved svag varme i ca. 10 minutter. Tag fisk og løg op af suppen med en hulske og blend det med fløden. Bland den blendede fiskemasse i suppen og lad den koge yderligere 10 minutter. Fjern laurbærbladet og smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Rør de pasteuriserede æggeblommer sammen med lidt af den varme suppe. Sluk for kogepladen, hæld æggeblandingen i suppen under omrøring - den må ikke koge. Tag suppen af varmen og server den straks. Energi: 460 kJ / 110 kcal pr 100 g Protein: 7,2 g pr 100 g |