Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
     Avokadosuppe
     Fiskecremesuppe
     Gulerodssuppe
     Kartoffel- og broccolisuppe
     Tomatsuppe
     Ærtesuppe med bacon
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Tomatsuppe (2 port.)

½ løg
250 g cherrytomater
50 g røde linser
2 spsk. olivenolie
2 dl hønsebouillon
½ dl sødmælk
½ dl piskefløde

Pil løget og vask tomaterne, skær begge dele i små stykker.
Skyl linserne i flere hold vand og sorter evt. sten/urenheder fra.
Varm olien i en gryde og svits løgene heri et par minutter og tilsæt så tomaterne.
Lad løg og tomat simre 5 minutter under jævnlig omrøring.
Tilsæt linser og bouillon og lad suppen koge under låg i 20 minutter.
Blend suppen, gnid den om nødvendigt igennem en sigte.
Tilsæt mælk og fløde og giv suppen et opkog.
Smag suppen til med salt og peber.

Serveringsforslag:
Tomatsuppen kan serveres med et drys parmesanost eller cremefraiche på toppen.

Energi: 570 kJ / 135 kcal pr 100 g
Protein: 3 g protein