Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
     Avokadosuppe
     Fiskecremesuppe
     Gulerodssuppe
     Kartoffel- og broccolisuppe
     Tomatsuppe
     Ærtesuppe med bacon
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Gulerodssuppe (2 port.)

200 g gulerødder
1 porre
2 spsk. olie
3½ dl hønse-/grønsagsbouillon
100 g flødeost naturel
salt og peber

Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker.
Rens porren og skær den i ringe.
Varm olien i en gryde og svits gulerødder og porre heri.
Tilsæt bouillon og lad suppen koge til grønsagerne er helt møre, ca. 15 minutter.
Blend suppen, tilsæt flødeosten og giv suppen et opkog.
Smag suppen til med salt og peber.

Variation:
Tilsæt evt. suppen et halvt, skrællet og revet, æble samtidig med grønsagerne.

Energi: 415 kJ / 100 kcal pr 100 g
Protein: 2,3 g pr 100 g