Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
     Asparges-puré
     Avokadocreme
     Broccolipuré
     Bønnemos
     Fyldte bagte kartofler
     Jordskok-puré
     Kartoffelmos
     Ærtepuré
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Ærtepuré (2 port.)

200 g ærter
vand
½ dl cremefraiche 38 %
salt og peber

Kog ærterne i letsaltet vand i 2-3 minutter.
Hæld vandet fra ærterne og blend dem eller purer dem gennem en sigte.
Vend cremefraiche i ærterne og varm dem igennem.
Smag puréen til med salt og peber.

Serveringsforslag:
Ærtepuréen kan serveres til dampet/kogt laks.

Energi: 600 kJ / 145 kcal pr 100 g
Protein: 5,3 g protein pr 100 g