Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
     Avokadosalat med rejer
     Røræg
     Skinkemousse
     Torskerognssalat
     Tun med æg
     Æggemousse med skinke
     Æggesalat
     Ørredmousse
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Skinkemousse (4 port.)


200 g kogt røget skinke
2 spsk. ymer
30 g smør
1 dl sødmælk
peber
citronsaft

Skær skinken i tern og blend den med ymer.
Tilsæt smør og sødmælk.
Blend det hele til en ensartet masse.
Smag skinkemoussen til med salt og peber.

Energi: 790 kJ / 190 kcal pr 100 g
Protein: 12,7 g pr 100 g

Kilde: "Mad uden besvær" af Line Bak og Nanna Strange