Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
     Chokolademousse
     Dessert-ymer
     Frugtkompot
     Hyldeblomstfromage
     Kvarkfromage
     Nougatmousse
     Råcreme
     Vaniljecreme
     Vaniljeis
 Drikke
Hyldeblomstfromage (2 port.)

1½ blad husblas
1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
100 g kvark
½ dl piskefløde
korn af ½ vaniljestang

Læg husblas i blød i vand i 10 minutter.
Varm hyldeblomstsaften i en gryde.
Tag husblasen op af vandet og smelt den i den varme saft.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur og rør kvark og vaniljekorn i.
Pisk fløden til skum og vend den i kvarkblandingen.
Hæld fromagen i en skål (evt. portionsglas) og stil den i køleskabet et par timer.

Serveringsforslag:
Fromagen kan serveres med flødeskum eller purerede bær. Pynt evt. med citronmelisse.

Energi; 720 kJ / 170 kcal pr 100 g
Protein: 5,4 g pr 100 g