Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
     Chokolademousse
     Dessert-ymer
     Frugtkompot
     Hyldeblomstfromage
     Kvarkfromage
     Nougatmousse
     Råcreme
     Vaniljecreme
     Vaniljeis
 Drikke
Nougatmousse (2 port.)

80 g blød nougat
2 pasteuriserede æggeblommer
1½ dl piskefløde
1 pasteuriseret æggehvide

Blend nougat og de pasteuriserede æggeblommer med ½ dl af piskefløden.
Pisk æggehviden stiv og vend den i nougatblandingen.
Pisk den resterende dl fløde til skum (pisk evt. ekstra fløde til pynt).
Vend fløden i nougatblandingen.
Hæld nougatmoussen i en skål (evt. portionsglas) og stil den i køleskabet inden servering.

Serveringsforslag:
Pynt nougatmoussen med flødeskum inden servering.

Energi: 1540 kJ / 365 kcal pr 100 g
Protein: 6,5 g pr 100 g

Kilde: "Hvad kan jeg spise? - gode råd og opskrifter" af Mette Nedergaard og Maria Galberg