Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
     Chokolademousse
     Dessert-ymer
     Frugtkompot
     Hyldeblomstfromage
     Kvarkfromage
     Nougatmousse
     Råcreme
     Vaniljecreme
     Vaniljeis
 Drikke
Kvarkfromage (2 port.)

2 blade husblas
50 g kvark
1 dl kærnemælk
½ tsk. vaniljesukker
1½ spsk. sukker
revet skal af ½ usprøjtet appelsin eller citron
1 dl piskefløde

Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.
Rør kvark og kærnemælk sammen og tilsæt vanilje, sukker og appelsin-/citronskal.
Smelt husblasen over vandbad, dvs. i en skål i en gryde med kogende vand.
Hæld husblasen i kvarkblandingen i en tynd stråle, rør imens.
Pisk fløden til skum og tilsæt den når kvarkblandingen begynder at blive tyk.
Hæld fromagen i en skål (evt. portionsglas) og stil den i køleskabet et par timer.

Serveringsforslag:
Fromagen kan serveres sammen med purerede frugter/bær eller frugtkompot.

Energi: 820 kJ / 195 kcal pr 100 g
Protein: 5,3 g pr 100 g