Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
     Farsbrød
     Janssons fristelse
     Kødsovs
     Laksepaté
     Oksekød med kartoffellåg
     Ovnbagt fisk
     Ovnret med grønsager
     Rodfrugtpostej
     Skinkegratin
     Æggekage
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Ovnret med grønsager (4 port.)

250 g squash
2 gulerødder
2 spsk. margarine
3 tomater
3 æg
2 dl piskefløde

Rens grønsagerne og skær dem i tern.
Smelt margarinen og svits squash og gulerødder let heri.
Tilsæt tomaterne og lad grønsagerne simre i ca. 15 minutter.
Blend grønsagerne med æg og fløde til blandingen har en ensartet konsistens.
Hæld grønsagsmassen i en smurt form og bag retten ca. 45 minutter ved 200 grader.

Energi: 570 kJ/135 Kcal pr 100 g
Protein: 3 g protein pr 100 g

Kilde: "Hvad kan jeg spise - gode råd og opskrifter" af Mette Nedergaard og Maria Galberg