Retternes konsistens
 Forkæl sanserne
 Grød og supper
 Småretter
 Supper
 Hovedretter
     Farsbrød
     Janssons fristelse
     Kødsovs
     Laksepaté
     Oksekød med kartoffellåg
     Ovnbagt fisk
     Ovnret med grønsager
     Rodfrugtpostej
     Skinkegratin
     Æggekage
 Tilbehør
 Sovse
 Desserter
 Drikke
Laksepaté (4 port.)

250 g rå laksefilet uden ben
1 spsk. kartoffelmel
2 æg
2½ dl piskefløde
½ tsk. paprika
salt og hvid peber

Kom alle ingredienserne i en blender og blend massen til den er ensartet.
Kom laksemassen i en smurt form og dæk formen med folie.
Sæt formen i en bradepande i en 180 grader varm ovn og hæld vand i bradepanden, så vandet når knap halvvejs op ad formen.
Bag laksepatéen ca. 45 minutter.
Lad patéen køle af inden den vendes ud af formen.

Serveringsforlag:
Laksepatéen kan serveres med bønnemos, broccolipuré og tomatflødesovs.

Energi: 1040 kJ / 250 kcal pr 100 g
Protein: 9,7 g pr 100 g